De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Last van muizen en ratten in Beilen?

Er zijn maar weinig mensen die blij worden van ratten of muizen in huis. Heeft u te maken met ongewenste knaagdieren in uw woning of bedrijfspand? Waarschijnlijk heeft u zelf al van alles geprobeerd: van blokjes kaas in een muizenval tot een lokdoos. Het zijn echter slimme diertjes; daarom kan het lastig zijn om de overlast te beƫindigen. Als u zelf geen succes heeft, kunt u gelukkig altijd bij een professional terecht. In Beilen en omstreken is de door ons aangedragen professional de specialist die voor u klaarstaat. We beschikken over de beste middelen en materialen, waardoor u bij ons kunt vertrouwen op een vlugge en duurzame oplossing!

Ratten- of muizenplaag?

Muizen en ratten worden regelmatig door elkaar gehaald. Toch zijn er diverse kenmerken waardoor u gemakkelijk kunt vaststellen met welk plaagdier u te maken heeft. Zo is een rat een stuk groter dan de muis, en is de staart naar verhouding ook langer. Daarnaast zijn ratten veel minder schuw dan muizen. Ook met behulp van ontlasting kunt u de diersoort vaststellen: die van muizen heeft wel wat weg van hagelslag, terwijl die van ratten veel groter is.

Om welk van deze twee beesten het ook gaat: wij bieden een oplossing voor de problemen. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden. We zijn u in de regio Beilen met plezier van dienst!