De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Beilen

Denkt u te maken te hebben met kakkerlakken in huis? Het zijn kleine, bruine of zwarte beestjes met lange voelsprieten. Vaak treft u ze aan in de keuken. Daar is een goede verklaring voor: dit ongedierte wordt aangetrokken door vuil, vet en voedsel. Die 3 V’s zijn in veel keukens eenvoudig te vinden. Uw kookvertrek goed en regelmatig schoonmaken is daarom een van de succesmethoden om een kakkerlakkenplaag te voorkomen. Ook het dichten van gaten en kieren is aan te raden, omdat de beestjes zich daar dan niet kunnen ophouden. Heeft u toch al te maken met dit ongedierte in uw woning? Dan kunt u in de regio Beilen altijd een beroep doen op de door ons aangedragen professional. Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar!

Succes met een vochtige doek

Wilt u zelf aan de slag om de kakkerlakkenoverlast op te lossen? U denkt dan misschien in eerste instantie aan gif. In sommige gevallen is dit inderdaad een succesvolle keuze. Helaas is de kakkerlak in veel gevallen ook resistent voor gif geworden. Als dit geen oplossing biedt, kunt u ‘s avonds ook een vochtige doek op de (keuken)vloer leggen. De kakkerlakken komen hierop af, waardoor u ze ‘s ochtends in een keer bij elkaar kunt vegen.

Lukt het u niet om het ongedierte weg te krijgen? Laat ons dan de kakkerlakken bestrijden. Wij beschikken over meer materialen en middelen dan de consument, en kunnen daardoor altijd een passende methode inzetten. In en om Beilen zijn wij uw ervaren ongediertespecialist!