Steenmarters verjagen in Beilen

Doorgeknaagde autokabels, stank in de schuur of geluidsoverlast op zolder: steenmarters kunnen heel wat problemen opleveren. Bestrijden is echter niet mogelijk. Dit dier is beschermd, wat betekent dat doden of vangen niet is toegestaan. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen mogelijk. Zoekt u een professional die u hiermee van dienst kan zijn? In de regio Beilen is De vakman het bedrijf dat u inschakelt. We zijn met recht de steenmarterspecialist van Noord-Nederland. Al vele klanten hebben wij van de overlast af kunnen helpen. We zetten onze expertise ook met plezier voor u in!

Herken de steenmarter

Bij ongedierte denken de meeste mensen meteen aan kleine, viezige beestjes. Dat is de steenmarter allerminst. Met zijn mooie vacht, grote pluimstaart en witte bef is het een prachtig dier om te zien. Toch kunnen ze voor flink wat hinder zorgen. De laatste jaren is het aantal van deze martersoort sterk toegenomen, mede door de beschermde status. Steeds meer mensen krijgen te maken met problemen dankzij de steenmarter.

Ervaart u ook overlast, en zoekt u een duurzame oplossing? Neem dan eens contact op met onze experts. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Laat ons de steenmarter verjagen. We staan in Beilen en omstreken voor u klaar!