De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Beilen

Ziet u meerdere rode, jeukende bultjes bij elkaar op uw huid? Misschien denkt u meteen aan muggen, maar het kan ook goed om bedwantsen gaan. Deze beestjes steken namelijk meerdere keren op een klein oppervlak. Zoals u dankzij de naam van het dier al zult vermoeden, treft u bedwantsen vooral in de slaapkamer aan. Kleine bruinzwarte plekjes op uw bed wijzen meestal op de aanwezigheid van dit ongedierte. Vermoedt u te maken te hebben met bedwantsen, en zoekt u een professional die dit voor u kan oplossen? Dan kunt u in de regio Beilen een beroep doen op de door ons aangedragen professional. Bij onze goedopgeleide medewerkers kunt u vertrouwen op een snelle en duurzame oplossing!

Zelf bedwantsen bestrijden

U kunt zelf diverse stappen zetten om van de ongewenste dieren in huis af te komen. Het dichten van gaten en kieren is een belangrijke stap. Ook moet al uw beddengoed op minstens zestig graden worden gewassen. Let daarbij wel goed op! Door het wasgoed naar de wasmachine te brengen, kunnen de bedwantsen zich ongemerkt ook naar andere ruimten verspreiden. Daardoor wordt de overlast alleen maar groter! Als u niet zeker bent over de effectiviteit van uw aanpak, raden we u daarom aan om een specialist in de arm te nemen.

Schakel ons in

Heeft u last van een ware bedwantsenplaag en lukt het u niet om ervan af te komen? Doe dan een beroep op onze experts. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken, op het nummer 0800 255 3733. Daarnaast kunt u ons online contactformulier invullen. Wilt u eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Ook dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, we vertellen u graag meer. In Beilen en omgeving staan we altijd voor u klaar!