De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Weg met de wespen in Beilen!

Ziet u een wespennest in uw tuin? Dan moet u daar uiterst voorzichtig mee omgaan. Zomaar het nest weghalen kan namelijk een hele gevaarlijke onderneming zijn. Daarom raden we aan om hiervoor een professional in te schakelen. In de regio Beilen kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het bestrijden van deze insecten. Gecombineerd met onze moderne en veilige hulpmiddelen en technieken bent u bij ons verzekerd van een vlugge oplossing van de hinder!

Wespen bestrijden

Een zomer is niet compleet zonder enkele wespen in uw omgeving. Het wordt echter erg vervelend als het om grote aantallen gaat, en u te maken heeft met een heuse wespenplaag. De beestjes steken snel en zorgen voor veel hinder, vooral bij kleine kinderen. Ook kan het gevaarlijke situaties opleveren bij mensen met een wespenallergie. Gelukkig kunnen wij voor u de wespen bestrijden. We zetten onze kennis en kunde graag voor u in!

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen een beroep op ons doen? Neem dan contact met ons op. We staan in en om Beilen voor u klaar!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.