Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Er zijn veel soorten ongedierte die overlast kunnen veroorzaken. Ook muggen, vliegen en rioolvliegjes kunnen ongemak opleveren. Deze insecten zorgen voor onhygiënische situaties. En in het geval van muggen kan uw nachtrust er ook nog eens onder lijden. Heeft u te maken met een ware muggen- of vliegenplaag en heeft u al van alles geprobeerd om deze op te lossen? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In de regio Beilen is dat De vakman. Als ervaren ongediertebestrijder staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Rioolvliegjes en rioollekkage

Het verband tussen deze twee zaken? Normaal gesproken vindt u motmuggen, zoals de vliegjes ook wel worden genoemd, in het riool. Bij een lek kunnen de beestjes de buizen echter verlaten. Ze planten zich vlug voort en zijn vervolgens al snel in grote aantallen in uw woning te vinden. Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook slecht zijn voor uw gezondheid. De motmuggen nemen namelijk allerlei bacteriën mee uit de riolering. Hoe sneller u dus actie onderneemt, hoe beter!

Wij staan in Beilen voor u klaar

Wilt u ons inschakelen om de overlast van ongedierte weg te nemen? Of wenst u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0592 - 79 90 83, of vul ons online contactformulier in. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u in en om Beilen op ons rekenen!